Wijn, prijs en locatie

Wijn, prijs en locatie

 

Wijnproefavond.nl verzorgt op maat gesneden wijnproeverijen, met of zonder bijpassende gerechten, compleet op uw wensen afgestemd.

De proeverij kan beginnen met een mousserende wijn, gevolgd door een aantal stille wijnen waarbij u uitleg krijgt over de wijn die in uw glas zit, de herkomst ervan en de bijzonder kenmerken van die wijn. Kortom, de hele fiche technique, een duur woord voor de wijnbeschrijving, wordt tot in detail uitgelegd. Hoe wordt het nu van druif tot most! En waarom vinden we die wijn nu zo bijzonder, of lekker, of heerlijk, of hoe moeten we dat nu eigenlijk benoemen?

De kosten voor een 2 uur durende proeverij is vanaf € 27,50 per persoon bij een minimum van 10 personen. Indien er minder deelnemers zijn, wordt gerekend met het minimale aantal.

Het geheel culinair laten omlijsten is vanaf € 65,00 per persoon. Het culinaire gedeelte ligt altijd in handen van een traiteurs of chefkoks die weten hoe belangrijk de juiste afstemming van wijn en eten moet zijn! Bij elke wijn een gerecht dat zorg draagt voor een ware smaakexplosie!

Wijnproefavond.nl kan op diverse locaties worden gehouden, maar kan ook bij u thuis, in de tuin of op het werk worden verzorgd. De keuze van de locatie hangt af van de samenstelling van de proeverij.